Καλημερααααααααααααααααααααααααααααα
Παιδια ειδα στον υπνο μου οτι παιρνουμε το πρωταθλημα με 2 βαθμους διαφορα.....
ρε λες να εχει δικιο ο Πητ?
Καλημερααααααααααααααααααααααααααααα
Παιδια ειδα στον υπνο μου οτι παιρνουμε το πρωταθλημα με 2 βαθμους διαφορα.....
ρε λες να εχει δικιο ο Πητ?
"Και την εβδομη ημερα ειπεν ο Κυριος...ΕΓΕΝΕΤΟ Η ΜΠΑΛΑ....και ο Giovani S. Oliveira απαντησε: "...say pleaaaaseee ! "
η αληθεια ειναι οτι εφαγα 2 χαμπουργκερ κατα τις 1,30 το βραδυ με πολυ μαγιονεζα μεσα και παπαδες διαφορους...
δεν ξερω ποση θα ειναι η διαφορα, ομως μεχρι και χτες δεν το πιστευα οτι οι λαγοι ειναι ΤΟΣΟ χεσμενοι...
χτες που το καταλαβα, εχω αρχισει και πιστευω οτι αν πλησιασουμε στου 3-4 βαθμους...θα καταρρευσουν απο μονοι τους μετα..
το εχει στο DNA του ο Βαζελος.... ειναι ικανος να τρεχει μονος του και να τερματισει δευτερος...
"Και την εβδομη ημερα ειπεν ο Κυριος...ΕΓΕΝΕΤΟ Η ΜΠΑΛΑ....και ο Giovani S. Oliveira απαντησε: "...say pleaaaaseee ! "
chainsaw (02-02-10)
Γιουπιιιιιι!!!Κερδισαμε τον Πανιωνιο!!![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Ενας δύσκολος μήνας κράταγε τα ευχαριστα για τη τελευταία μερα.
Ο Θρύλος νίκησε.
Η μεγάλη Μανστεστερ Γιουνάιτεντ σάρωσε στο ντέρμπυ.
Η μετενσάρκωση του Ιώβ που κάθεται στη προεδρική καρέκλα της Βιγιαρεάλ εχασε τελικά την απίστευτη υπομονή του κι έκανε τη κίνηση που επρεπε να έχει κάνει εδω και μήνες.
Ολες οι χαρές μαζί, για υπογλώσσιο θα με στείλει ο Μεγαλοδύναμος!
Καλό μήνα σε όλους!
UNITED NATIONS OF OLYMPIACOS
sk12072 (01-02-10)
I wondered, I guessed and I tried- you just knew
"Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος"
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Δημήτρη Κύρκου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.
http://www.sport24.gr/html/ent/839/ent.341839.asp
ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ
αυτο θα πει θρασος
....ολυμπιακος....
ZouPan (01-02-10)
Σωκράτη μας κοροϊδεύει κι ο Τσακίρης λέμε!! Βράζει ο κόσμος! Κάνε το αυτονόητο και προστάτεψε την ομάδα γαμώ
το στανιό μου!! ΤΩΡΑ! Δεν ανεχόμαστε παιχνιδάκια από κανέναν! Αυτό να το καταλάβει το Πανελλήνιο!
Τσακίρη άντε τράβα στην γωνία να δεις αν ερχόμαστε αγόρι μου! Άντε κάνε μας την χάρη..
Αν αργήσω... φάτε!
Μένει να μας πούν οτι οι οπαδοί του Πανιωνίου που πέταγαν τα αντικείμενα στον Ντάτολο και στον επόπτη ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού..![]()
ρε ποσο μαλακες ειναι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Mαλιστα η διαιτησια φταιει τελικα. Οσο ζω μαθαινω.
πανιωνιος,πουσταρας αιωνιος!
το Χ στους <<φιλους>> που σε ξεχασαν στα δυσκολα,το βαζεις πριν ερθει η ανακαμψη,γιατι τοτε θα σε ξαναθυμηθουν παλι....!!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks